PRESSEMELDING:

16.08.2022

FRA TELIA TIL MY GAME

Sjefen for OneCall og Mycall forlater Telia og blir ny administrerende direktør i My Game Norge AS. Lars Setsaa tar dermed over for Harald Strømme som går inn som styreleder og toppsjef i Sportway Media Group AB som eier My Game sammen med TV 2 og Amedia.

Billedtekst: Lars Setsaa går fra Telia til My Game, der han skal bygge Norges største tjeneste for strømming av breddeidrett. 

My Game er plattformen for strømming av breddeidrett i Norge, og har langsiktige rettighetsavtaler med norsk fotball, håndball, ishockey, basketball, volleyball og innebandy. Selskapet samarbeider også tett med Norges Idrettsforbund, som nylig vedtok nye retningslinjer for strømming av breddeidretten. Sammen med TV 2 og Amedia dekker de tre selskapene hele spennet av norsk lagidrett, fra elite til grasrot. 

– Lars bringer svært spennende kompetanse og erfaring inn i My Game. Når selskapet nå går over i en bygge- og driftsfase er det helt avgjørende å få flere dyktige folk på plass, sier Strømme. – Lars var vårt soleklare førstevalg, og vi er strålende fornøyd med at han velger å gå fra trygge, store Telia til et oppstartsselskap som vårt.

Setsaa har vært i Telia de siste fem årene, blant annet i rollen som kommersiell direktør, og tar med seg mer enn 12 års ledelseserfaring fra telebransjen både i Norge og internasjonalt, og har i tillegg tidligere jobbet innenfor transport, reiseliv, finans og consulting.

–  Å få være med å bygge opp en ny og så spennende tjeneste for norsk breddeidrett er et skikkelig privilegium. Det er ikke med lett hjerte jeg forlater mine fantastiske kolleger i Telia Norge, men dette var en mulighet jeg simpelthen ikke kunne la gå fra meg”, sier Setsaa om overgangen til My Game Norge og Sportway Media Group.

My Game fusjonerte tidligere i sommer med svenske Sportway, og dannet Sportway Media Group, som har virksomhet i fem land og dekker totalt syv ulike idretter.

————–

For ytterligere kommentarer kontakt:

Lars Setsaa             – 93413589

Harald Strømme   – 90033311